top of page

ZLATO MLAĐIH KADETKINJA NA "JEŽEVOM KUPU"

Naše mlađe kadetkinje pobjednice su ovogodišnjeg desetog, jubilarnog turnira “Ježevog kupa” koji je jučer završen u Kozarskoj Dubici, a na kojem se natjecalo sedam ekipa iz BiH, Hrvatske, Crne Gore i Slovenije. Drugo mjesto osvojila je ekipa Krim (1) iz Ljubljane, dok su treće bile igračice Rukometnog kluba Levalea iz Nikšića.


Prvog dana natjecanja, u subotu 21.9.2019., naše mlađe kadetkinje ostvarile su dvije pobjede i prvo mjesto u svojoj grupi.


RK SESVETE AGROPROTEINKA - ŽRK DUBICA 17:15 (9:9)

RK KRIM (2) - RK SESVETE AGROPROTEINKA 13:21 (11:7)


U nedjelju 22.9.2019., slijedilo je razigravanje za medalje.

U polufinalnoj utakmici bili smo bolji od ŽRK Levalea, a u finalu smo, u neizvjesnoj utakmici, pobijedili RK Krim (1).


RK SESVETE AGROPROTEINKA – ŽRK LEVALEA 15:13 (10:6)

RK SESVETE AGROPROTEINKA -RK KRIM (1) 16:15 (6:8)


Nikola Škorić trener RK Sesvete Agroproteinka: „Drugi put sam u Kozarskoj Dubici, lani sa Lokomotivom, a ove godine sa Sesvetama. Sretan sam što smo osvojili turnir, ali da je moglo biti i drukčije jer je mnogo kvalitetnih ekipa. U Dubici je zaista lijepo, došlo je i dosta roditelja, ovdje smo lijepo jeli, dobro smo ugošćeni, a kada se cijela priča zaokruži ovo je jedno lijepo iskustvo i rado bi došli i sljedeće godine”.


Naša igračica Nika Gavrilović kazala je da je na turniru bilo odlično, te da su lijepo primljeni u Kozarskoj Dubici. “Na turniru mi je najteža bila finalna utakmica, ali je ključna bila naša odbrana i zahvaljujući tome smo pobijedile”, rekla je Nika.


Na turniru je za najboljeg golmana proglašena Teodora Marković iz kluba Levalea iz Nikšića, za najboljeg strijelca Mia Jozanović iz ŽRK Moslavina, dok je najbolja igračica bila Nika Ocepek iz kluba Krim (1) iz Ljubljane. Najboljim ekipama i pojedincima uručeni su pehari , medalje i majice. Pehare je najboljim ekipama uručio Jovica Šuman, predsjednik ŽRK Dubica, koji je organizator ovog turnira.


Drugi dio “Ježevog kupa” bit će održan sljedećeg vikenda, 28. i 29. rujna za kategorije godišta 2006. i 2008., na kojem će također sudjelovati naše ekipe.



Recent Posts

See All
bottom of page