top of page

REZULTATI MLAĐIH UZRASTA U DRŽAVNOJ LIGI

1, HRKL, 7. krug, SD Gimnazije Sesvete


RK SESVETE AGROPROTEINKA - SELEKCIJA KINE 20:26 (10:12)

Ove sezone, izvan konkurencije, u Prvoj hrvatskoj rukometnoj kadetskoj ligi (djevojke rođene 2002. godine i mlađe) natječe se Selekcija Kine. Priliku za odmjeravanje snaga s gošćama s Dalekog istoka dobile su naše mlađe kadetkinje (djevojke rođene 2004. godine i mlađe). Nakon našega odličnog početka (vodstvo 5:1), kineskinje se vraćaju i poluvrijeme završava 10:12. U drugom poluvremenu se povremeno uspijevamo približiti starijim i snažnijim gošćama, ali utakmica ipak završava pobjedom Selekcije Kine.


RK SESVETE AGROPROTEINKA - RK LOKOMOTIVA 22:22 (12:13)

U drugoj utakmici ovoga kruga igrao se derbi skupine Zapad. Ovu utakmicu igrale su kadetkinje (djevojke rođene 2002. i mlađe). Utakmica je završena bez pobjednica.



1. HRLD, 4. krug, Sveti Ivan Zelina


ŽRK COLAPIS - RK SESVETE AGROPROTEINKA 11:37 (4:16)

RK ZELINA - RK SESVETE AGROPROTEINKA 21:17 (9:8)

Djevojčice trenerice Samardžija su u Svetom Ivanu Zelini igrale utakmice 4. kruga 1. HRLD Zapad. U prvoj utakmici pokazale su nadmoć na ekipom Clapis iz Ozlja i lagano i uvjerljivo pobijedile. No, u drugoj utakmici protiv motiviranih i angažiranih domaćina, ne uspijevaju uhvatiti pravi ritam te bodovi ostaju u Zelini. Drugi je to poraz naših djevojčica u državnoj ligi.



bottom of page