top of page

PORAZ OD PODRAVKE

1. HRL, 9. kolo

SD Gimnazije Sesvete, 10. 11. 2023.


RK Sesvete Agroproteinka - RK Podravka Vegeta 22:37 (10:20)


Veronika Mamić (5/26), Lucija Rezo (1/4), Lea Krznar (4/16); Tina Wurth (2/5), Magali Lujić (3/8), Nika Peričić, Petra Krezo (2/3), Magdalena Janković Miloš (1/1), Lucija Krezo (1/6), Nika Gavrilović (1/3), Anamaria Puđa (0/1), Lara Zovko (1/3), Ana-Marija Bikić (3/6), Iva Kezić, Lana Jurina (8/8), Katja Hunjadi


Trener: Nikola Škorić


Nažalost, lijepu rukometnu večer u Gimnaziji zasjenila je ozljeda naše Nike Gavrilović. Nadamo se da će nam se Nika brzo oporaviti i vratiti na dirigentsku poziciju u ekipi.


Izjave nakon utakmice


Lucija Krezo, igračica RK Sesvete Agroproteinka:

„Jako teška utakmica, Podravka je ove sezone očito najbolja ekipa. Mi smo dali sve od sebe, jedino se nadamo da s Nikom Gavrilović nije ništa ozbiljno i spremamo se idući tjedan za Split."


Nikola Škorić, trener RK Sesvete Agroproteinka:

„Sve bi bilo dobro i sve će biti dobro ako prođemo bez ozljede Nike Gavrilović. To je izgledalo jako ružno i nadamo se da nije najgore. Sve ostalo korektno, pobjeda Podravke zaslužena i to je to."


Nikolina Zadravec, igračica RK Podravka Vegeta:

„Pa evo, 37-22, dva boda nosimo kući. Mislim da smo zasluženo pobijedile, da smo igrale agresivnu obranu. Malo smo nekoliko zicera promašile na početku, ali smo drugo poluvrijeme povukle i zabile lake golove iz polukontre i kontre i eto... zaslužena dva boda."


Ivica Obrvan, trener RK Podravka Vegeta:

„Čestitam igračicama, svojim naravno, na pobjedi i angažmanu. Jednako tako igračicama Sesveta koje su odigrale jednu vrlo korektnu utakmicu. Vidi se da cure imaju igru sa glavom i repom, da se točno zna, sukladno svojim mogućnostima, kako koja šta treba raditi. Žao mi je da se dogodila, a nadam se da neće biti nešto teže prirode, povreda ove djevojke pred kraj utakmice. Mi imamo sljedeći utorak još jednu utakmicu protiv ekipe Osijeka u Koprivnici. Naporan vikend kroz taj tjedan; dvije utakmice i u nedjelju kvalifikacije za Europa ligu. Ova nam je utakmica dosta dobro poslužila da se malo pogledamo gdje smo i što smo. Nismo ganjali razliku nego smo htjeli da kroz igru dobijemo neke stvari koje vježbamo na treningu. U nečemu smo uspjeli, u nečemu nismo - tako je to uvijek, međutim najvažnije od svega je da se nitko nije povrijedio i da smo od ponedjeljka sve na broju."



Recent Posts

See All
bottom of page