top of page

POBJEDA PROTIV SINJA ZA KRAJ SEZONE

SD Gimnazije Sesvete, subota 5.6.2021. 1. HRL, 26. kolo


RK Sesvete Agroproteinka - Ženski rukometni klub Sinj 36:29 (17:14) Veronika Mamić (4/14), Petra Lovrenčević (0/6), Lea Beličev (9/22); Magali Lujić (7), Mia Tupek (6), Mihaela Bešen (2), Ana Grlić (6), Lara Burić (4), Lucija Cvitanović (2), Mia Brkić (1), Nika Gavrilović (1), Lana Jurina (2), Lea Lalić (3), Dorotea Ćoraš, Nera Gunjević (1), Dora Lukić (1), trener: Branko Šebek

MIA TUPEK, igračica RK Sesvete Agroproteinka

/osvrt na utakmicu/

Čestitam svojim igračicama na pobjedi, čestitam i mlađim igračicama koje su pokazale da mogu parirati u prvoj ekipi. Čestitam i protivnicama na dobroj utakmici i dobro pruženom otporu. Rezultat ove utakmice nije bio bitan, ali mi smo se borile i htjele smo ovu sezonu završiti s pobjedom. Uspjele smo svojim tempom voditi cijelu utakmicu i pružiti mlađim igračicama da i one okuse teren.

/osvrt na sezonu/

Početak ove sezone nije bio onakav kakav smo očekivale, osobito prvi dio, dosta igračica prvi put je igralo ligu i veliki pritisak je bio na nama. Trener, uprava, svi su vjerovali u nas, naši pratitelji, gledatelji i navijači. Otvorile smo odlično drugi dio sezone, stanka zbog korone nije nas uzdrmala. Trenirali smo jako imali smo puno pripremnih utakmica, ostvarile smo svoj cilj, a to je ostanak u ligi.

/što očekivati sljedeće sezone/

Sljedeće sezone od Sesveta možete očekivati samo napredak, borbu i još bolje rezultate.


BRANKO ŠEBEK, trener RK Sesvete Agroproteinka

/osvrt na utakmicu/

U sportu je najbitniji sportski motiv. Prije zadnjeg kola riješili smo sve što se tiče opstanka u ligi. Zacrtani rezultat smo ostvarili, bilo je teško, ali zato je i slatko. Ova utakmica najviše je koristila mlađim igračicama kako bi se opustile i osjetile prvoligaški rukomet iako ekipa Sinja nije bila u kompletnom sastavu, ali ipak je ovo prvoligaška utakmica. Zadovoljan sam kako su reagirale.

/osvrt na sezonu/

Ove sezone je bilo oscilacija, u sezonu smo ušli loše, zatim smo se počeli dizati, došlo je do prekida prvenstva pa opet povratak, zatim još jedan prekid. Mislim da je najveći problem bio držati formu na jednoj razini i držati kvalitetu igre. Čestitam igračicama da su sve to izdržale i ostvarile ovaj pozitivni rezultat.

/što očekivati sljedeće sezone/

Iskreno bih volio da ekipa ostane ista u sljedećoj sezoni te da ostvarimo nešto više nego što je bilo u ovoj sezoni.

bottom of page