top of page

NOVO ZLATO ZA NAŠE KADETKINJE

U organizaciji Ženskog rukometnog kluba “Dubica” protekloga je vikenda održan 9.međunarodni rukometni turnir za djevojčice ”Ježev total sport kup 2018” koji je okupio više od 300 mladih rukometašica iz 21 kluba i četiri zemlje. Na turniru su se natjecala 2002. (7 ekipa) i 2004. godište (14 ekipa). U Kozarsku Dubicu došle su najbolje ekipe iz Hrvatske i najbolji iz Slovenije, Crne Gore i BiH.


Naše 2002. godište, po treći put za redom, u samo par mjeseci, s ovog jakog turnira, vraća se sa zlatnom medaljom. U petak u grupi, na početku turnira, pobjeđuju RK Krim (SLO) 24:20, te u subotu ŽRK Udarnik (RH) 25:13. U polufinalu se susrećemo s našim dragim prijateljima iz RK Lokomotiva, koje pobjeđujemo 20:15.

U finalu susrele su se djevojke iz Sesveta i Podgorice, aktualne prvakinje Crne Gore. U neizvjesnoj i teškoj utakmici pobjeđujemo ŽRK Budućnost 18:17.


Nakon osvojenog prvog mjesta u Beogradu, 2004. godište nije uspjelo ponoviti svoje uobičajeno dobre igre u Dubici. Nakon pobjede protiv ŽRK Knežopoljka (BiH), na otvaranju turnira rezultatom 19:13, uslijedila su dva poraza. Prvo u grupi gubimo od ŽRK Split 12:11 (iako smo na poluvremenu vodili 8:5), a nakon toga, u razigravanju za četvrtfinale, od RK Lokomotiva 17:15. Nećemo se „vaditi“ na to što nije radio semafor i što smo pomalo bili „izgubljeni u vremenu“, nego ćemo iz ovih utakmica izvući pouke za nova natjecanja.





Ako mlađe kadetkinje trenera Jasne Kozjak i Krešimira Kozjaka ovaj put ne možemo pohvaliti za rezultat, svakako im moramo čestitati na navijanju i bodrenju starijih kolegica iz kluba. Atmosfera je bila kao da se igra u Sesvetama 📷😊 Veseli nas zajedništvo koje pokazuju naše cure.



Recent Posts

See All
bottom of page