top of page

GOSTOVANJEM U RIJECI ZAPOČINJEMO NOVU SEZONU U 1. HRL

U subotu 10.9.2022. naše seniorke u Rijeci otvaraju novu sezonu natjecanja u 1. HRL. Utakmica sa ŽRK Zamet - Rijeka počinje u 19:00 sati, a igra se u Sportskom centru Zamet. Suci utakmice su M. Cingesar i M. Pavlović, a delegat D. Modesto.


Naša ekipa predstavit će se u ponešto izmijenjenom sastavu u odnosu na proteklu sezonu. Iz kluba su otišle Mia Tupek (RK Lokomotiva Zagreb), Mia Brkić (Metz Handball FR), Lucija Cvitanović (ŽRK Zrinski Čakovec), Lea Beličev, Nera Gunjević, Dorotea Ćoraš i Lea Lalić. Svima njima od srca zahvaljujemo na svemu što su dale našem klubu te im želimo puno uspjeha u novim sredinama, kao i puno uspjeha na privatnom planu (studiju, poslovima,...).


Nova lica u našoj ekipi su Ana-Marija Bikić (koja se u klub vraća iz RK Zelina), Kala Kosovac i Tina Wurth (kadetske reprezentativke koje nam dolaze iz RK Lokomotiva Zagreb). Napomenimo i da, nakon oporavka od težih ozljeda, za utakmice konkuriraju i Petra Krezo te Lara Zovko.

Nakon odlaska Davora Rokavca u Njemačku, imamo i novo lice (s bradom ) na klupi - u klub nam je stigao trener Miran Ognjenović.


Cijeloj ekipi želimo puno uspjeha u novoj sezoni, što više kvalitetnih utakmica, osvojenih bodova, a sa što manje (daj Bože bez) ozljeda i problema.


Utakmicu u Rijeci najavili su nam kapetanica Mihaela Bešen i trener Miran Ognjenović.

MIHAELA BEŠEN, kapetanica RK Sesvete Agroproteinka: „U subotu nas dočekuje ekipa ŽRK Zamet. U pripremnom periodu odigrali smo dosta utakmica. Trenutno smo fokusirani da poboljšamo igru i u napadu i u obrani, pogotovo jer nam fale igračice koje su bile ključ naše igre prošle sezone. Iako nam fali iskustvo, volja i želja su neupitni i u Rijeku idemo s namjerom da sezonu otvorimo pobjedom.“


MIRAN OGNJENOVIĆ, trener RK Sesvete Agroproteinka: „Ulazimo u sezonu s mladom i perspektivnom ekipom. U pripremnom periodu odigrali smo dosta prijateljskih te dvije službene KUP utakmice i s nestrpljenjem očekujemo Zamet. Imamo širok roster i pokriveni smo na svim pozicijama, što nam omogućuje brzu igru i visok ritam, ali nam takva igra još uvijek donosi previše tehničkih grešaka. Nadam se da ćemo iz utakmice u utakmicu „rasti“ i biti uigraniji, kako u obrani, tako i u tranziciji i napadu na postavljenu obranu. Zametu, kao povratniku u 1.HRL Ž, želim puno sreće u nadolazećoj sezoni!“




Recent Posts

See All
bottom of page