top of page

PORAZ U PLOČAMA

1. HRL, 13. kolo, Dom sportova, Ploče , 5.2.2022.


RK Dalmatinka - RK Sesvete Agroproteinka 29:25 (12:11)


Lea Zetović (2/8), Lea Beličev (2/25); Mia Tupek (5), Mihaela Bešen (2), Ana Grlić, Magdalena Janković Miloš, Lucija Cvitanović, Lucija Krezo (2), Mia Brkić (2), Nika Gavrilović (4), Nera Gunjević (4), Dorotea Ćoraš, Sara Jukić, Lana Jurina (6), Katja Hunjadi, trener: Davor Rokavec


Foto: arhiva


Davor Rokavec, trener Sesveta:

„Danas je pobijedila bolja ekipa mi ćemo nastaviti raditi marljivo i tražiti svoju šansu u drugim utakmicama. Mi smo najmlađa ekipa u prvenstvu i sigurno da postoji određeni strah. Cure su došle iz kadetske lige u prvu ligu te postoje ti trenuci u igri kad se uplaše napraviti to nešto dobro što nam se dogodilo recimo u Varaždinu protiv Koke ili u Osijeku gdje smo ispustili te neke bodove, a ne bi se dogodili da imamo malo više iskustva, ali ne žalimo za onim što se dogodilo i gledamo prema naprijed, treniramo dobro, radimo dobro i nadam se da će se to isplatiti. Nedostaje nam opuštenosti u igri koju imamo u prijateljskim utakmicama dok ona nestaje kad se igra za bodove, ali nam ovakve utakmice doprinose stjecanju iskustva i nadam se da će to što prije pregrmjeiti i da će se tek onda vidjeti prava slika Sesveta“.


Magdalena Janković Miloš, igračica Sesveta: Najprije bi htjela čestitati igračicama Dalmatinke na pobjedi, dobro smo ušle u utakmice jedino su nas poljuljale one stative na početku, falilo nam je malo koncentracije i iskustva imali smo par tehničkih grešaka u ključnim trenucima kad smo se mogle vratiti u utakmicu i mislim da je to presudilo“.

Comments


bottom of page