top of page

PORAZ OD PODRAVKE

1. HRL, 16. kolo, SD Gimnazije Sesvete, 27.2.2021.


RK Sesvete Agroproteinka - RK Podravka Vegeta 23:42 (9:20)


Veronika Mamić, Petra Lovrenčević, Lea Beličev; Magali Lujić (3), Mia Tupek (3), Mihaela Bešen (2), Petra Krezo (2), Lara Burić (1), Lucija Cvitanović (1), Mia Brkić (1), Lana Jurina (2), Dorotea Ćoraš, Anja Vida Lukšić (4), Dora Lukić (4); trener: Branko ŠebekLEA FRANUŠIĆ, igračica RK Podravka Vegeta Utakmicu nije bilo lako igrati, ovo mi je najteža utakmica u karijeri. Emocije nam se nisu stigle sleći. Svaka čast curama, borile su se do zadnje minute. Ostavile smo srce na terenu kao što pokazuje rezultat. Svaka utakmica od sada pa do kraja sezone je za našega trenera Zlatka Saračevića, mislim da smo se zato tako i borile, i borit ćemo se tako do kraja sezone. Trener Saračević bi sigurno bio zadovoljan s ovakvim pristupom i igrom. Zadovoljna sam svojom igrom, nije bitno koliko sam golova postigla, bitno je da smo imale dobar pristup. Nakon ovog svega, naravno bojale smo se kakve ćemo izaći, puno je emocija koje su pomiješane. Nije bilo lako, svaka čast curama, svaka čast na borbi i pristupu i neka svaka utakmica bude za njega i neka bude ovakva.


ANTONIO PRANJIĆ, trener RK Podravka Nažalost, dogodio se strašan događaj koji je za sve nas bio preemotivan, sve cure i svi u klubu bi se složili da je ovo bio najteži tjedan u našim karijerama. Izgubili smo najdražeg trenera i velikoga čovjeka koji je puno dao za nas. Ova utakmica i priprema ove utakmice bila je teška, ali u dogovoru s curama sve što smo dogovorili to smo poštivali. Bilo je puno emocija cijeli tjedan, osobito uoči utakmice, htio bih pohvaliti požrtvovnost, borbenost, cure su danas igrale kao prava ekipa samo s jednim ciljem da pobjede tu utakmicu.


PETRA LOVRENČEVIĆ, golmanica RK Sesvete Agroproteinka Dale smo sve od sebe od prve do zadnje minute, ipak nam je došla Podravka. One su prvakinje Hrvatske, igraju i u Europi. Ovo nam je dobra priprema i test za buduće utakmice u kojima će nam bodovi biti iznimno važi za ostanak u prvoj ligi. Zadovoljna sam kako su cure igrale, prvo poluvrijeme je bilo malo slabije, kao da smo bile impresionirane protivnicama, kasnije smo se vratile i pružile bolju igru. Nadam se da ćemo u buduće biti puno bolje.


BRANKO ŠEBEK, trener RK Sesvete Agroproteinka Teško je govoriti o današnjoj utakmici kada smo se svi skupa oprostili od velikog sportaša, rukometaša koji je jako puno donio veselja i sreće hrvatskom rukometu, pogotovo RK Podravaka zadnje tri sezone, gdje je dao svoj doprinos podizanju kvalitete ekipe i igračica. Što se tiče današnje utakmice, meni je žao što mi nismo kompletni, nedostaju iz prve postave dvije igračice. Pokazali smo veći otpor i kvalitetniju igru kada su se cure malo opustile i počele bolje igrati. U prvom poluvremenu smo svi bili pod dojmom situacije i nismo ušli kako treba. Drago mi je radi igračica Podravke da su se uspjele opustiti i igrati rukomet, ono što su prezentirale bilo je na visokom nivou. Čestitam im na pobjedi. Kao što sam rekao njihovoj tajnici, Ljerki Vresk, našoj bivšoj igračici, neka im to bude prvi korak u vraćanju u vrhunski rukomet i rukomet općenito.


Snimka utakmice:Commenti


bottom of page