top of page

PORAZ OD OSIJEKA KOJI NAS OSTAVLJA U TEŠKOJ POZICIJI U BORBI ZA OSTANAK

1. HRL, 20. kolo

SC Zrinjevac, Osijek, 23. 3. 2024.


ŽRK Osijek - RK Sesvete Agroproteinka 28:25 (13:11)


Veronika Mamić, Lucija Rezo, Lea Krznar; Tina Wurth (2), Magali Lujić (4), Nika Peričić, Petra Krezo, Magdalena Janković Miloš, Lucija Krezo (10), Matea Koska, Anamaria Puđa, Lara Zovko (3), Ana-Marija Bikić (3), Bernarda Čalušić (2), Lana Jurina (1), Katja Hunjadi


Trener: Nikola Škorić
Izjave nakon utakmice


Lana Jurina, igračica Sesveta:

“Borile smo se, ali smo imale par grešaka. Borile smo se do zadnje minute jer nam je svaka utakmica bitna, ali eto Osijek je danas bio bolji I čestitam mu na tome. Mi se idemo borit dalje da osiguramo ostanak u ligi.”


Nikola Škorić, trener Sesveta:

“Teška utakmica, utakmica koja je i jednoj i drugoj ekipi nosila puno toga. Imali smo svoju priliku, doveli smo utakmicu u samu neizvjesnost. Osijek je napravio jednu-dvije greške manje I pobjeda ide njima. Ja nemam prigovor na svoje igračice, dale su maksimum, imale smo malih problema sa realizacijom, ali nešto se pitalo I protivničkog golmana koji je bio na visini, isto kao I naš. Nalazimo se u jednoj teškoj situaciji, ali gledajući matematički sve još držimo u svojim rukama. Ako nastavimo igrati ovako kao što smo se danas borili, ja vjerujem da možemo doći do cilja, a to je ostanak u ligi koji je prvenstveno cilj.”

Kommentare


bottom of page