top of page

DVA ZLATA I SREBRO U BEOGRADU

Updated: Oct 14, 2018




Finalnog dana „Lavovi“ Hnadball Challenge turnira u Beogradu, naše sve tri ekipe igrale su finala i borile se za prvo mjesto.


2006. DRUGO MJESTO – SREBRENE MEDALJE

Prve su na parket izašle djevojčice 2006. odmjeriti snage s ekipom TAURUNUM iz Zemuna. Tremu ili nedostatak koncentracije naših mladih cura, protivnice su iskoristile i odmah se na početku utakmice odvojile na 4 gola razlike, koje nažalost nismo uspjeli nadoknaditi te utakmica u konačnici završava 10:4. No, drugo mjesto i srebrne medalje, zaslužuju svaku pohvalu.

Dodajmo k tome da je Lara Pudić proglašena najboljom golmanicom. Bravo Lara!


Rezultati i konačan poredak:






2004. PRVO MJESTO – ZLATNE MEDALJE

Svoj susret za prvo mjesto 2004. godište igralo je protiv prvakinja Srbije, ekipe STUDENTSKI GRAD. Početak utakmice daje nam do znanja da ćemo gledati vrlo neizvjesnu utakmicu. Igra se gol za gol. Mi uspijevamo povesti 7:5, ali u tom trenutku ne iskorištavamo dobru obranu da se odvojimo na veću razliku, ulazimo u manju krizu te protivnice okreću rezultat u svoju korist. Neposredno pred kraj utakmice gubimo 12:10, no hrabrom igrom uspijevamo se izvući i izjednačiti na 12:12, nakon čega se pristupilo izvođenju sedmeraca, gdje su naše cure pokazale bolju koncentraciju i vještinu te se okitile zlatnim medaljama. Konačni rezultat glasio je 16:15.

Čestitamo i našoj Lei Lalić koja je MVP turnira.








2002. PRVO MJESTO – ZLATNE MEDALJE

I kako uzbuđenjima ne bi bio kraj, nakon drame sedmeraca 2004. godišta, pobrinula se naša najstarija selekcija na turniru, generacija 2002. Finale igramo protiv ekipe NOVI BEOGRAD i nakon vodstva od čak 6 razlike, ulazimo u crnu rupu te potkraj utakmice gubimo 19:17. I kada smo pomislili da je utakmica izgubljena, nevjerojatan preokret i pobjeda od 20:19 golom u posljednjim sekundama utakmice. I u ovoj natjecateljskoj kategoriji imamo MVP turnira – Luciju Cvitanović. Dok je Lara Burić izabrana za najperspektivniju igračicu.








Čestitamo svim curama i trenerima.


Recent Posts

See All
bottom of page