top of page

BODOVI IPAK IDU U BJELOVAR

1. HRL za žene, 8. kolo, SD Gimnazije Sesvete


RK Sesvete Agroproteinka - ŽRK Bjelovar 20:26 (9:9)

Veronika Mamić, Lea Zetović (8/21), Lea Beličev (4/17); Katja Marić, Magali Lujić (2), Mia Tupek (8 ), Mihaela Bešen, Ana Grlić, Katja Hunjadi, Magdalena Janković Miloš (1), Lucija Krezo (2), Mia Brkić, Nika Gavrilović, Nera Gunjević, Dorotea Ćoraš, Lana Jurina (7)
Izjave nakon utakmice


DAVOR ROKAVEC, trener RK Sesvete Agroproteinka Nažalost još jedan poraz, iako objektivno protiv jedne dosta jake ekipe. Naglašavao sam da od svih s kojima smo igrali, izuzev Lokomotive i Podravke, da je Bjelovar najkvalitetnija ekipa jer prijete sa svih strana, opasni su sa svih pozicija. Da su treća obrana lige, pokazalo se točnim i u ovoj utakmici. Mi nastavljamo trenirati dalje, idemo se u Split boriti. Moram reći da je ovo prva utakmica u kojoj smo podbacili u segmentu pripreme odnosno odrađenoga dogovora, dogovorili smo se sasvim nešto drugo. Je li to energija potrošena u Osijeku pa su igračice možda glavama bile negdje drugdje, u ovom trenutku ne znam. Jednostavno nismo bili pravi, nismo bili u utakmici, iako smo se rezultatski držali prvo poluvrijeme, vidjelo se da će biti jako teško da rezultat ode u našu korist.


VERONIKA MAMIĆ, igračica RK Sesvete Agroproteinka Ušli smo dobro u utakmicu, s dva obranjena sedmerca, vodile smo tri razlike, ali njihova snažna i čvrsta obrana presudila je na kraju. Mi smo se i u drugom dijelu drugog poluvremena malo predale te je rezultat presudio u njihovu korist.


DARIO OBRAN, trener ŽRK Bjelovar Konačno sam zadovoljan jednim poluvremenom, čak je i u napadu to dobro izgledalo. Obrana je bila dobra i u prvom poluvremenu, ali smo jako puno zicera i tri sedmerca promašili. Vanjski igrači nisu bili okomiti i opasni na gol. U drugom smo poluvremenu, što se tiče napada, krenuli opasnije i okomitije prema golu, čak smo i zabili nekoliko golova izvana. Mislim da je tu prevagnula naša čvršća obrana. Sesvete su mlada i potencijalna ekipa, radom će sve bolje napredovati.


MAGDALENA NIKŠIĆ, igračica ŽRK Bjelovar Nismo dobro krenule u utakmicu, rezultat je na poluvremenu čak bio i dobar koliko smo toga promašile, tri ili četiri sedmerca, nisam sigurna. U drugom smo poluvremenu jako dobro igrale obranu, sve su igračice borile i rezultat je na kraju i to pokazao.

Comments


bottom of page