top of page

Prvo mjesto na turniru "Ježev kup"

slavlje u Kozarskoj Dubici (BiH)U organizaciji Ženskog rukometnog kluba “Dubica” večeras je u Kozarskoj Dubici završen drugi vikend na 8.međunarodnom rukometnom turniru za djevojčice «Ježev EDITOM TROPHY kup 2017» koji je okupio 13 ekipa iz Slovenije , Hrvatske,  Republike Srpske. Pobjednički pehari i ovog, drugog dijela “Ježevog kupa” otišli su u ruke rukometašica iz Hrvatske i to u obje konkurencije.


U kategoriji 2004. godište takmičilo se devet ekipa ,a pobjednički pehar je otišao ekipi RK”Sesvete Agroproteinka”, drugo mjesto osvojile su rukometašice “Podravke” , a treće ekipa ŽRK”Rugvica”. Za najbolju odbrambenu igračicu proglašena je Marijeta Maleš iz ŽRK”Split”, najbolji golman je Lea Krznar iz RK “Rugvica”, a sa 31 postignutim golom  nabolji strijelac je Ema Stručić iz “Podravke” ,dok je za najbolju igračicu turnira u ovoj konkurenciji proglašena  Nika Gavrilović iz pobjedničke ekipe “Sesvete”.


U kategoriji 2006.godište takmičile su se četiri ekipe, a prvo mjesto osvojile su rukometašice “Lokomotive” iz Zagreba. Drugo mjesto pripalo je ekipi domaćina ŽRK”Dubica”, dok su se na treće plasirale rukometašice ekipe”Sesvete Agroproteinka”. Za najbolju obrambenu igračicu proglašena je Leoni Grezga Domani iz “Sesveta”, Nika Kraljević iz “Lokomotive” je najbolji golman , a najbolji strijelac sa 11 postignutih golova bila je Jovana Babić iz ŽRK”Dubica”. Za najbolju igračicu u konkurenciji 2006.godište proglašena je Ivana Fratnik iz “Lokomotive”.Commentaires


bottom of page